i0 naplo  motto3  i0 server  i0 face  i0 youtube 

 
 
"Senki meg ne vessen ifjú korod miatt, hanem légy példája a hívõknek beszédben, magaviseletben, szeretetben, hitben, tisztaságban." (1Tim 4,12)

A gyermekek életében fontos szerepet töltenek be az ünnepek és a különböző világnapok. Ma, amikor szinte minden napra jut egy „világnap”, lényeges, hogy a sok-sok lehetőség közül a hitéleti eseményekre külön figyelmet fordítsunk.

A gyerekek az egyik hittan órán maguk is megfogalmazták a vilagimanap.hu internetes oldal egyik gondolatát: „Ha van az imádságnak világnapja, akkor abban mi, gyerekek is vegyünk részt!” Az ötleten felbuzdulva idén iskolánk sajátos módon csatlakozott a világot átfogó mozgalomhoz. Egy közös imádsággal készültünk erre a március első péntekére eső alkalomra, biztosítva a felekezetek és korosztályok közötti egységet: az intézmény minden osztályából és minden felekezetéből csatlakozott gyermek egy együttesen elmondott imádság lánchoz. Kicsi és nagy gyerekek, reformátusok, katolikusok, evangélikusok és baptisták, lelkipásztorok és hitoktatók közös fohászát az Úri imádság elmondása zárta.

„Imádkozzatok a Szentlélek által, tartsátok meg magatokat Isten szeretetében...”  Júdás 20-21.