i0 naplo  motto3  i0 server  i0 face  i0 youtube

ÁHÍTAT: 151     ÜGYELET:
TINI MAI IGE      
"Mindenre van erõm a Krisztusban, aki megerõsít engem." (Fil 4,13)

Köszönjük a leadott igényfelmérő lapot és a beiratkozási szándék megerősítését!
Kérjük, a hivatalos beiratkozáshoz legkésőbb április 19. kedd 12.00 óráig szíveskedjen az okmányok alapján megadni a kért adatokat!

>>> A kérdőív itt érhető el <<<
Amennyiben a gyermek rendelkezik Pedagógiai Szakszolgálat által kiállított szakvéleménnyel azt a kérdőív benyújtásával együtt kérjük megküldeni az iskola e-mail címére.
Most a kérdőív kitöltésén mellett az esetleges szakszolgálati szakvéleményen kívül más dokumentum megküldésére nincs szükség!
Az adatok beérkezése és feldolgozása után elektronikus formában (e-mailben) április 21-én küldünk hivatalos értesítést arról, hogy gyermekét felvettük a Kiss Bálint Református Általános Iskolába.


Az értesítés tartalmazza az osztályba sorolást és a választott hitoktatást.
A beiratkozáshoz szükséges további iratok bemutatására és leadására a májusban sorra kerülő szülői értekezleten lesz lehetőség. (Nyilatkozat a felügyeleti jogról, étkezési díj kedvezmény) Ezzel kapcsolatosan a szülői értekezlet előtt fog menni egy tájékoztató levél.
Sajnáljuk, hogy ennél a fontos pillanatnál nem találkozhatunk személyesen, de a tanév előkészítésére (szülői értekezlet) már együtt kerülhet sor!