i0 naplo  motto3  i0 server  i0 face  i0 youtube

ÁHÍTAT: 14     ÜGYELET:
 
"Szent az õ neve, irgalma megmarad nemzedékrõl nemzedékre." (Lk 1,50)

A tanév hossza nem változik, a digitális oktatás a tanév végéig, június 15-ig érvényben marad.

Június 2-tól június 26-ig a gyermekfelügyelet folytatódik iskolánkban.

A 8. évfolyam búcsúztatására, díjazására és bizonyítvány osztására június 13-án - a létszámkorlátozások betartásával - ballagási istentisztelet keretében kerül sor.

Június 14-én, vasárnap az istentisztelet keretein belül kerül sor a 2-7. évfolyamra járó diákok díjainak átadásra. Ezen az alkalmon - a létszámkorlátozások miatt - csak az érintett diákok és két-két hozzátartozójuk tudnak részt venni. Az iskola többi diákja és hozzátartozóik részére online formában lesz elérhető a tanévzáró esemény.

Az 1-7. évfolyamon a bizonyítványok és jutalomkönyvek átvételére június 16-án, kedden az iskolában, évfolyamonként megjelölt idősávok alapján kerül majd sor.

A leendő első osztályos szülők részére június 10-én, szerdán 16.15-től tartunk szülői értekezletet az iskola dísztermében. A létszámkorlátozások miatt kérjük egy szülő képviselje csak az adott családot! Kérjük, a leendő első gyermekeket ne hozzák el erre az alkalomra!

A ballagás és a tanévzáró istentiszteleti alkalom élő adásban is elérhető lesz, illetve az iskola web-es felületen látható lesz majd a videófelvétel.