i0 naplo  i0 moddle  i0 server  i0 face  i0 youtube

 
"Én vagyok az út, az igazság és az élet." (Jn 14,6)

kosarlabda2018Hódmezővásárhelyen került megrendezésre az „A” kategóriás IV. korcsoportos kosárlabda diákolimpia megyei fordulója.
Ezt a kategóriát igazolt sportolók számára hirdették meg, mivel nem volt elegendő „profi” kosaras iskolánkban, ezért amatőrökkel egészült ki a csapat 12 főre.

Vladimir Vujadinovic készített fel bennünket a megmérettetésre. Izgatottan vártuk a fordulót. Nagy reményekkel utaztunk a tett színhelyére, ahol sajnos hősies küzdelem ellenére elvéreztünk. Az első mérkőzésen egy igazi profi csapattal játszottunk, akik tavaly 2. helyezettek lettek az országos fordulón, így a harc kimenetele a papírforma szerint alakult, annak ellenére, hogy mi szereztük az első pontot. A második mérkőzésünkön már nagyobb eséllyel léptünk pályára. A mérkőzés elején az ellenfél előnyre tett szert, később sikerült szorosabbá tenni az eredményt, de nem tudtuk átvenni a vezetést, amiben szerepe volt annak is, hogy az ellenfelünk élvezte a bírók elfogult bánásmódját. Oroszlánként küzdöttünk, de sajnos csak a negyedik helyre volt elég.
A csapat tagjai: Szalay Gábor, Márton Ferenc, Kása Dániel, Pusztai Csanád, Gránicz László, Balla Dávid, Steinberg Endre, Arató Bence, Félegyházi-Török János, Komár Martin, Rácz Huba, Gila Péter.
Köszönjük Vlado felkészítését.

Gila Péter 8.b