i0 naplo  motto3  i0 server  i0 face  i0 youtube 

ÁHÍTAT: 15     ÜGYELET:
TINI MAI IGE      
 
"A Lélek gyümölcse pedig: szeretet, öröm, békesség, türelem, szívesség, jóság, hûség, szelídség, önmegtartóztatás." (Gal 5,22)

kosarlabda2018Hódmezővásárhelyen került megrendezésre az „A” kategóriás IV. korcsoportos kosárlabda diákolimpia megyei fordulója.
Ezt a kategóriát igazolt sportolók számára hirdették meg, mivel nem volt elegendő „profi” kosaras iskolánkban, ezért amatőrökkel egészült ki a csapat 12 főre.

Vladimir Vujadinovic készített fel bennünket a megmérettetésre. Izgatottan vártuk a fordulót. Nagy reményekkel utaztunk a tett színhelyére, ahol sajnos hősies küzdelem ellenére elvéreztünk. Az első mérkőzésen egy igazi profi csapattal játszottunk, akik tavaly 2. helyezettek lettek az országos fordulón, így a harc kimenetele a papírforma szerint alakult, annak ellenére, hogy mi szereztük az első pontot. A második mérkőzésünkön már nagyobb eséllyel léptünk pályára. A mérkőzés elején az ellenfél előnyre tett szert, később sikerült szorosabbá tenni az eredményt, de nem tudtuk átvenni a vezetést, amiben szerepe volt annak is, hogy az ellenfelünk élvezte a bírók elfogult bánásmódját. Oroszlánként küzdöttünk, de sajnos csak a negyedik helyre volt elég.
A csapat tagjai: Szalay Gábor, Márton Ferenc, Kása Dániel, Pusztai Csanád, Gránicz László, Balla Dávid, Steinberg Endre, Arató Bence, Félegyházi-Török János, Komár Martin, Rácz Huba, Gila Péter.
Köszönjük Vlado felkészítését.

Gila Péter 8.b