i0 naplo  i0 moddle  i0 server  i0 face  i0 youtube

ÁHÍTAT: 65     ÜGYELET: 7.b
 
"A mi segítségünk az ÚR nevében van, aki az eget és a földet alkotta." (Zsolt 124,8)

2017 ciposdoboz

Kedves gyerekek! Tisztelt Szülők!

Az idei esztendőben is szeretnénk szebbé tenni a nehéz helyzetben élő gyerekek karácsonyát. Újra meghirdetjük a karácsonyi szeretetcsomag akciót. Az elkészült, becsomagolt ajándékdobozokat Nagypál Julianna tanárnőnél lehet leadni a 4. teremben. Javaslat a csomagok összeállításához: játékok, írószerek, füzetek, gyermekújságok, foglalkoztató füzetek, kisebb tisztálkodási szerek, édességek, személyes ajándékkártya a csomag összeállítójától karácsonyi üdvözlettel.

A csomagokat december 14-én csütörtök délig várjuk. A csomagokat a Kárpátalján lévő Szőlősgyulai Református Gyülekezet gyermekeihez juttatjuk el. Reméljük az idén is sok csomag gyűlik össze és a tavalyihoz hasonlóan ebben az esztendőben is nagy örömet okoztunk a kis magyar falu gyermekeinek.

Köszönettel: Karikó-Tóth Tibor igazgató

Október 27-én rendezték meg Debrecenben a XXI. Országos Református Tanulmányi Versenyt, amelyen 38 iskola, több mint 500 tanulója vett részt. Szép eredményeket értek el diákjaink:


Német nyelv: 1.helyezett Vígh Doris - Jancsovics Dóra 8.a (Felk.: Dimákné Sebők Veronika)

Matematika: 1.helyezett Szalaji Gábor 7.b (Felk.: Labádi Lajosné)

Komplex természettudomány: 1.helyezett Bakai Petra 7.b - Rácz Huba 8.b (Felk.: Négyesi Judit - Horvát József)

Matematika: 7.helyezett Balogh Vanda 5.o., 11.helyezett Csatlós Vencel 8.o (Felk.: Horvát József)

Magyar és könyvtár műveltségi verseny: 7.helyezett Béni Zsófia 7.b - Molnár János 6.b, (Felk.: Antalné Koncz Éva - Karikó-Tóthné Puskás Gabriella)

Történelem műveltségi verseny: 11.helyezett Bartha Levente 6.b - Kiss Lehel 7.a (Felk.: Vanó Éva)

Komplex tanulmányi verseny: 12.helyezett Sipos Adél - Vígh Simon 2.o (Felk.: Varga Emília - Balogh Gáborné)

Nagy Dorka különösen szép akvarellt készített a versenyen, de sajnos nem lett helyezett. Bodri Csenge és Szalai Sára is becsülettel helyt állt a rajzversenyben. (Felk.: Horvát Mária - Seres Anita)