i0 naplo  motto3  i0 server  i0 face  i0 youtube

ÁHÍTAT: 18     ÜGYELET:
TINI MAI IGE      
"Mindennek megszabott ideje van, megvan az ideje minden dolognak az ég alatt." (Préd 3,1)

12 év feletti covid elleni védőoltást az iskola keretén belől igénylő gyermekek szüleinek szóló tájékoztatás.

Tisztelt Szülő!

Gyermeke számára az Ön által igényelt Pfizer-vakcina második részletének oltási ideje és helye:
szeptember 24. péntek 11:00 óra

Szentes, Ady Endre u. 17. Havas-ház

Tisztelettel: Az Iskolaorvos és a Védőnők, 06/63-400-363

A riport a Kalandos hittantáborban készült, melyre a tanévkezdést megelőzően került sor Varga Emília tanítónő vezetésével.

 

>>> A kisfilm megtekintése <<<

 

Tisztelt Szülők!

Az étkezési térítési díj fizetése kapcsán utólagos elszámolásra állunk át.

A tényleges igénybevétel alapján mindig a következő hónapban kerül sor a térítési díjak rendezésére.

Emiatt szeptember hónapban nem lesz díjfizetés, október 12-13-án kedden és szerdán lesz lehetőség a szeptemberi havi térítési díjak befizetésére.

A képre kattintva kinagytható!

Információ azon szülők részére, akik autóval hozzák gyermeküket az iskolába.
A Tóth József utcai nagykapunál tilos a megállás, ez a kapu a kerékpárral érkező gyermekek balesetmentes beérkezését segíti.
Az autóval érkezők az oldalsó (Hajdú Lajos utca) bejárat mellett állhatnak meg autóikkal, de csak arra az időre, amíg a gyermek a kocsiból kiszáll. Erre azért van szükség, hogy folyamatosan tudjanak érkezni, s továbbhaladni a gépjárművek. Ezt jelzi a puszi és menj tábla.
Amennyiben szeretnék gyermeküket bekísérni, úgy kérjük, hogy szíveskedjenek az autót a templom mögötti parkolóban hagyni. Ez a parkoló 8.00 óráig ingyenesen használható.
Az iskola főbejárata előtti parkolókba behajtás -  a behajtani tilos, kivéve engedéllyel táblán túl - csak önkormányzati engedély birtokában lehetséges. Az engedélyek meglétét a rendőrség ellenőrzi.
Köszönjük megértésüket!
Legyünk együtt figyelmesek a gyermekeink biztonsága érdekében!
Kedves Szülők, Felső tagozatos diákok!
A következő űrlapon lehet megadni az első három tanítási napra (szeptember 1-2-3.; szerda, csütörtök és péntek) az iskolai ebéd igényt.
Ezen a napon tízórait és uzsonnát még nem biztosítunk.
Az első tanítási napon kerül felmérésre a szeptember 6-tól induló normál iskolai étkezés biztosítása.
Az igényléshez az érintett tanuló nevének és osztályának (2021/2022-es tanév szerint) megadására van szükségünk.
Figyelem: Amennyiben gyermeke számára napközis ellátást is szeretne igénybe venni, úgy kérjük, ne töltse ki ezt a kérdőívet, a felsős napközit kérők számára automatikusan biztosítjuk az étkezést. (Az első három tanítási napon csak ebédet.)
Igénylési határidő: augusztus 30. hétfő 10.00
 
Kedves Szülők, Felső tagozatos diákok!
A következő űrlapon lehet jelentkezni a felső tagozatos délutáni napközi illetve tanulószoba igénybevételére.
A felsős napközit illetve tanulószobát igénybevevők számára automatikusan biztosítjuk az étkezést, így azt nem kell más űrlapon is megigényelni. (Az első három tanítási napon csak ebédet.)
Az 5-6. évfolyamokban napközi, 7-8. évfolyamokon tanulószoba indul majd. A napközi 14.00-16.00, a tanulószoba 14.00-15.00 tart.
Az igényléshez az érintett tanuló nevének és osztályának (2021/2022-es tanév szerint) megadására van szükségünk.
Igénylési határidő: augusztus 30. hétfő 10.00
 
Tisztelt Szülők!
 
A felsős osztályfőnökök hamarosan tájékoztatót fognak közzétenni a 12 évnél idősebb tanulók COVID védőoltása kapcsán a megszokott információs osztálycsatornákon.
A visszajelzéseket majd augusztus 25-én 20.00 óráig várjuk a megadott e-mail címen.
 
Kérjük azok is szíveskedjenek nyilatkozni, akik a korábbi EMMI bejelentés alapján indított kérdőívet már kitöltötték!
Köszönjük a sok-sok szavazatot!
Eldőlt a verseny.A "B" kék variáció kerül a 2021/2022-es tanév üzenőfüzetének borítójára! (239 szavazat érkezett, s ezek 73 %-a a "B" jelű tervet támogatta.)
Emlékeztetőül a győztes kép, Haller Andrea tanítónő munkája:
 
Frissítés (07.29.): Az Operatív Törzs döntése alapján a 12-18. év közötti iskolások oltási programját augusztus 30-31-ről kiterjesztik szeptember 2-3-ra is. Az adatokat a tanulókról a szülőktől augusztus 23-25. között javasolják összegyűjteni, s augusztus 26-án kérik megadni. A kormányhivatalok által július 27-ig kiküldött értesítések így módosulnak. Ez alapján a kérdőívet augusztus 25-ig nyitva tartjuk.
A Kormány döntött a 12-18 éves tanulók iskolában történő oltásáról, ill. annak időpontjáról. A 2021. augusztus 30-31. napján ellátandó oltási feladatok kapcsán szükségessé vált az érintett 12-18 éves tanulók számának igény felmérése.
Kérem az érintett felső tagozatos gyermekek szüleit, hogy 2021. augusztus 5. 12 óráig töltsék ki a kérdőívet, amennyiben kívánnak élni gyermekük kapcsán az oltás lehetőségével!
 
Elkészültek az új Üzenőfüzet tervei (Haller Andrea tanítónő munkája)
Augusztus 10-én kedd 12.00 óráig várjuk a szavazatokat, melyik terv váljon valóra, melyik kép kerüljön az üzenőfüzet borítójára!
A képek a variáció nevére kattintva kinagyíthatóak.

Szavazás >>> ITT <<<

   

A" variáció                                                              "B" variáció

 

A K&H Bank az idén is meghirdette a pénzügyi vetélkedőjét, amellyel a tudatos pénzügyi döntésekre próbálja nevelni a felnövekvő nemzedéket. Iskolánkból egy  4 fős csapat vágott neki a megmérettetésnek: Szabó Liza, Szabó Kata, Korcsmáros Amina és Ágoston Ádám, akik a PIN kódolók nevet választották maguknak. Sajnos a vírus miatt az online térbe szorult ez a verseny is. A gyerekek kitartó és szorgalmas munkával bejutottak a regionális döntőbe, ahol elsők lettek, így mehettek az országos megmérettetésre is. Itt az előkelő 6. helyen végeztek, egy nagyon nehéz, és szoros versenyben.