i0 naplo  motto3  i0 server  i0 face  i0 youtube

ÁHÍTAT: 156     ÜGYELET:
 
"Kelj fel, menj el, hited megtartott téged." (Lk 17,19)

KEDVES TANULÓK!

A szekrénykulcsokat a szekrény kiürítése után legyetek szívesek leadni az iskolatitkárnál,

déletőttönként 9-12 óráig,

de legkésőbb június 11-ig.

 Köszönöm

Bimbó Zsuzsanna
iskolatitkár

Ha tudni szeretnétek, mi vár benneteket június 8-tól,

akkor kattintsatok a következő linkre:

 

MODULHÉT 2020.

Kedves Szülők!
Köszönjük a jelzést az iskolai ügyelet igénybevétele kapcsán. Az online kérdőíven megadott napokat rögzítettük. Ezekre a napokra a gyermekek étkezését a normál iskolai rend szerint, az iskolai étkezőben kiszolgálva biztosítjuk. (tízórai, ebéd, uzsonna). Akinek volt befizetett és megmaradt összege a korábbi étkezések kapcsán, az természetesen átcsoportosítható ide.

Kérjük, akik igényt nyújtottak be, azok egy e-mail visszajelzést, megerősítést szíveskedjenek küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Esetleges kérdéseiket is ezen a címen várjuk.

 A heti üzenet szavaival kívánunk sikeres záróvizsgát a nyolcadikosoknak és jó tanulást a többieknek!

Intézményünk szükség esetén felügyeletet tud biztosítani elsősorban alsó tagozatos diákok részére.
Mivel az online tanulás folytatódik, így várhatóan a pedagógiai asszisztensek segítségével biztosítjuk a felügyeletet.
Az ügyelet hétfő és csütörtök között 7.15-16.15 között, pénteki napokon 7.15-13.30 között vehető igénybe.
>>>EZ AZ ŰRLAP<<< a szervezést segítő előzetes igényfelmérés céljaira készült.
A kérdőív május 28. csütörtök 10 óráig lesz elérhető.
 
Amennyiben igénybe kívánják majd venni az ügyeletet, akkor kérjük azt majd hivatalos formában az iskola e-mail címére küldött levélben szíveskedjenek bejelenteni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A tanév hossza nem változik, a digitális oktatás a tanév végéig, június 15-ig érvényben marad.

Június 2-tól június 26-ig a gyermekfelügyelet folytatódik iskolánkban.

A 8. évfolyam búcsúztatására, díjazására és bizonyítvány osztására június 13-án - a létszámkorlátozások betartásával - ballagási istentisztelet keretében kerül sor.

Június 14-én, vasárnap az istentisztelet keretein belül kerül sor a 2-7. évfolyamra járó diákok díjainak átadásra. Ezen az alkalmon - a létszámkorlátozások miatt - csak az érintett diákok és két-két hozzátartozójuk tudnak részt venni. Az iskola többi diákja és hozzátartozóik részére online formában lesz elérhető a tanévzáró esemény.

Az 1-7. évfolyamon a bizonyítványok és jutalomkönyvek átvételére június 16-án, kedden az iskolában, évfolyamonként megjelölt idősávok alapján kerül majd sor.

A leendő első osztályos szülők részére június 10-én, szerdán 16.15-től tartunk szülői értekezletet az iskola dísztermében. A létszámkorlátozások miatt kérjük egy szülő képviselje csak az adott családot! Kérjük, a leendő első gyermekeket ne hozzák el erre az alkalomra!

A ballagás és a tanévzáró istentiszteleti alkalom élő adásban is elérhető lesz, illetve az iskola web-es felületen látható lesz majd a videófelvétel.

 

2020-ban a magyarországon őshonos vidra lett az év emlőse. A harmadikos környezet tananyagban is benne van, amit már sajnos csak az online oktatásban tudtunk "átvenni" a gyerekekkel. A környezet és a technika órát ötvözve, a gyerekek fantáziájára volt bízva, hogy milyen technikával alkotnak egy vidrát. Remek munkák születtek, köszönet érte a szülőknek is!

A heti üzenet szavaival kívánunk sikeres záróvizsgát a végzőseinknek és jó tanulást a többieknek!

Május 10-től újra lesznek gyermek-istentiszteletek - a templomban. Ebben a tanévben még 3 alkalomra lesz lehetőség a részvételre (05.10., 05.24. és 06.07.). 

A gyermekistentiszteleti alkalmakra közvetlenül a felnőtt-istentisztelet után 11 órai kezdettel kerül sor.

 

A felsős diákok figyelmébe ajánljuk, hogy május 10-től vasárnap délelőttönként 10.00 órai kezdettel újra indulnak az istentiszteleti alkalmak a templomban.

Étkezési díj befizetés május 5-én kedden 7.30-13.00 között azok számára, akiknek elmaradása van a márciusi étkezési díj rendezése kapcsán, illetve akik április hónapban kaptak ebédet. (bankkártyás fizetés lehetséges.)

Az iskolai programterv logikájának megfelelően a május 1-i hosszú hétvégéhez egy napot hozzátéve - május 4-én, hétfőn igazgatói szünetet tartunk.


Jó pihenést mindenkinek!