i0 naplo  motto3  i0 server  i0 face  i0 youtube

ÁHÍTAT:      ÜGYELET:
TINI MAI IGE      
"Harcold meg a hit nemes harcát!" (1Tim 6,12)

12 év feletti covid elleni védőoltást az iskola keretén belől igénylő gyermekek szüleinek szóló tájékoztatás.

Tisztelt Szülő!

Gyermeke számára az Ön által igényelt Pfizer-vakcina második részletének oltási ideje és helye:
szeptember 24. péntek 11:00 óra

Szentes, Ady Endre u. 17. Havas-ház

Tisztelettel: Az Iskolaorvos és a Védőnők, 06/63-400-363

A riport a Kalandos hittantáborban készült, melyre a tanévkezdést megelőzően került sor Varga Emília tanítónő vezetésével.

 

>>> A kisfilm megtekintése <<<

 

Tisztelt Szülők!

Az étkezési térítési díj fizetése kapcsán utólagos elszámolásra állunk át.

A tényleges igénybevétel alapján mindig a következő hónapban kerül sor a térítési díjak rendezésére.

Emiatt szeptember hónapban nem lesz díjfizetés, október 12-13-án kedden és szerdán lesz lehetőség a szeptemberi havi térítési díjak befizetésére.

A képre kattintva kinagytható!

Információ azon szülők részére, akik autóval hozzák gyermeküket az iskolába.
A Tóth József utcai nagykapunál tilos a megállás, ez a kapu a kerékpárral érkező gyermekek balesetmentes beérkezését segíti.
Az autóval érkezők az oldalsó (Hajdú Lajos utca) bejárat mellett állhatnak meg autóikkal, de csak arra az időre, amíg a gyermek a kocsiból kiszáll. Erre azért van szükség, hogy folyamatosan tudjanak érkezni, s továbbhaladni a gépjárművek. Ezt jelzi a puszi és menj tábla.
Amennyiben szeretnék gyermeküket bekísérni, úgy kérjük, hogy szíveskedjenek az autót a templom mögötti parkolóban hagyni. Ez a parkoló 8.00 óráig ingyenesen használható.
Az iskola főbejárata előtti parkolókba behajtás -  a behajtani tilos, kivéve engedéllyel táblán túl - csak önkormányzati engedély birtokában lehetséges. Az engedélyek meglétét a rendőrség ellenőrzi.
Köszönjük megértésüket!
Legyünk együtt figyelmesek a gyermekeink biztonsága érdekében!
Kedves Szülők, Felső tagozatos diákok!
A következő űrlapon lehet megadni az első három tanítási napra (szeptember 1-2-3.; szerda, csütörtök és péntek) az iskolai ebéd igényt.
Ezen a napon tízórait és uzsonnát még nem biztosítunk.
Az első tanítási napon kerül felmérésre a szeptember 6-tól induló normál iskolai étkezés biztosítása.
Az igényléshez az érintett tanuló nevének és osztályának (2021/2022-es tanév szerint) megadására van szükségünk.
Figyelem: Amennyiben gyermeke számára napközis ellátást is szeretne igénybe venni, úgy kérjük, ne töltse ki ezt a kérdőívet, a felsős napközit kérők számára automatikusan biztosítjuk az étkezést. (Az első három tanítási napon csak ebédet.)
Igénylési határidő: augusztus 30. hétfő 10.00
 
Kedves Szülők, Felső tagozatos diákok!
A következő űrlapon lehet jelentkezni a felső tagozatos délutáni napközi illetve tanulószoba igénybevételére.
A felsős napközit illetve tanulószobát igénybevevők számára automatikusan biztosítjuk az étkezést, így azt nem kell más űrlapon is megigényelni. (Az első három tanítási napon csak ebédet.)
Az 5-6. évfolyamokban napközi, 7-8. évfolyamokon tanulószoba indul majd. A napközi 14.00-16.00, a tanulószoba 14.00-15.00 tart.
Az igényléshez az érintett tanuló nevének és osztályának (2021/2022-es tanév szerint) megadására van szükségünk.
Igénylési határidő: augusztus 30. hétfő 10.00
 
Tisztelt Szülők!
 
A felsős osztályfőnökök hamarosan tájékoztatót fognak közzétenni a 12 évnél idősebb tanulók COVID védőoltása kapcsán a megszokott információs osztálycsatornákon.
A visszajelzéseket majd augusztus 25-én 20.00 óráig várjuk a megadott e-mail címen.
 
Kérjük azok is szíveskedjenek nyilatkozni, akik a korábbi EMMI bejelentés alapján indított kérdőívet már kitöltötték!
Köszönjük a sok-sok szavazatot!
Eldőlt a verseny.A "B" kék variáció kerül a 2021/2022-es tanév üzenőfüzetének borítójára! (239 szavazat érkezett, s ezek 73 %-a a "B" jelű tervet támogatta.)
Emlékeztetőül a győztes kép, Haller Andrea tanítónő munkája:
 
Frissítés (07.29.): Az Operatív Törzs döntése alapján a 12-18. év közötti iskolások oltási programját augusztus 30-31-ről kiterjesztik szeptember 2-3-ra is. Az adatokat a tanulókról a szülőktől augusztus 23-25. között javasolják összegyűjteni, s augusztus 26-án kérik megadni. A kormányhivatalok által július 27-ig kiküldött értesítések így módosulnak. Ez alapján a kérdőívet augusztus 25-ig nyitva tartjuk.
A Kormány döntött a 12-18 éves tanulók iskolában történő oltásáról, ill. annak időpontjáról. A 2021. augusztus 30-31. napján ellátandó oltási feladatok kapcsán szükségessé vált az érintett 12-18 éves tanulók számának igény felmérése.
Kérem az érintett felső tagozatos gyermekek szüleit, hogy 2021. augusztus 5. 12 óráig töltsék ki a kérdőívet, amennyiben kívánnak élni gyermekük kapcsán az oltás lehetőségével!
 
Elkészültek az új Üzenőfüzet tervei (Haller Andrea tanítónő munkája)
Augusztus 10-én kedd 12.00 óráig várjuk a szavazatokat, melyik terv váljon valóra, melyik kép kerüljön az üzenőfüzet borítójára!
A képek a variáció nevére kattintva kinagyíthatóak.

Szavazás >>> ITT <<<

   

A" variáció                                                              "B" variáció

 

A K&H Bank az idén is meghirdette a pénzügyi vetélkedőjét, amellyel a tudatos pénzügyi döntésekre próbálja nevelni a felnövekvő nemzedéket. Iskolánkból egy  4 fős csapat vágott neki a megmérettetésnek: Szabó Liza, Szabó Kata, Korcsmáros Amina és Ágoston Ádám, akik a PIN kódolók nevet választották maguknak. Sajnos a vírus miatt az online térbe szorult ez a verseny is. A gyerekek kitartó és szorgalmas munkával bejutottak a regionális döntőbe, ahol elsők lettek, így mehettek az országos megmérettetésre is. Itt az előkelő 6. helyen végeztek, egy nagyon nehéz, és szoros versenyben.